Keresés

Online jegyvásárlás

Gasztronómia

 

nincsen strand lángos nélkül
GASZTRONÓMIA

 

 

A nyári strandolás hangulatához elengedhetetlenül hozzátartozik, hogy a vízparton ülve, egy hideg jégkása kíséretében elfogyasszunk egy hatalmas, forró lángost.

 

A fürdő színes szolgáltatáspalettája a gasztronómiai kínálatban is megmutatkozik. A strandon üzemelő, kültéri vendéglátóipari egységek a klasszikus, strandos életek - sült kolbász, palacsinta, hekk, lángos, sült krumpli - mellett számos különleges fogással igyekeznek kielégíteni a nagyközönséget a 9:00-től 20:00-ig tartó időszakban.

 

ízek kavalkádja
GASZTRONÓMIA

 

 

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: mexikói és amerikai ízek, grillbár, halételek, saláták. A közkedvelt street food jellegű harapnivalók sem hiányozhatnak a választékból: kézműves hamburger, helyben sütött pizza, hot dog.

 

Az édesszájúak sem maradnak éhesek, hiszen számos finomságot kóstolhatnak meg, mint például a kürtős kalács, vattacukor, kézműves fagylalt, gofri.

 

hűtsd le magad!
KOKTÉLOK

 

 

Az italkülönlegességek kedvelőinek a koktélterasz ad teret, ahonnan remek kilátás nyílik a strand egészére.

 

Mi sem eshet jobban a nyári forróságban, mint egy jéghideg, hűsítő koktél, smoothie, shake vagy jeges kávé, melyet egy kényelmes napozó - vagy függőágyban fogyaszthatunk el.

OLVASS TOVÁBB