Keresés

Online jegyvásárlás

Egész évben nyitva

 

nem csak strand
TÉLEN-NYÁRON NYITVA

 

A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő elsősorban strandként ismert a nagyközönség előtt, hiszen korábban csak szezonálisan, a nyári időszakban üzemelt.

Ezzel ellentétben most már a nyár elteltével sem zárja be kapuit, télen-nyáron nyitva tart.

2017-ben egy nagy volumenű felújítás zajlott le a fürdőben, hogy az év minden napján biztosíthassuk vendégeink számára a fürdőzés élményét. A rekonstrukciónak köszönhetően a mai látogató közel eredeti szépségében csodálhatja meg az épületet, megőrizve így a Bauhaus-vonásokat.

 

a hűvösebb napokra is
BELTÉRI WELLNESS RÉSZLEG

 

A fürdő bővítése során kialakításra került egy teljesen zárt, belső rész, mely a téli időszakban is pompás lehetőséget kínál a fürdőzés szerelmeseinek.

Gyógyvizes gyógymedence, gyermekmedence, hideg-meleg vizes merülőmedence kapott helyet a wellness részlegen, mindez kiegészülve egy kis szaunavilággal.

Felejtse el a mindennapi gondokat, töltsön el egy kellemes napot nálunk, és élvezze a finn - és aromaszauna, valamint a gőzkabin frissítő, energetizáló hatását!

 

feltöltődés testnek és léleknek
BELTÉRI WELLNESS RÉSZLEG

 

Ha pedig ez még nem lenne elég, lazulj el kiváló szaktudású masszőreink kezei alatt!

A kialakított belső rész lehetővé teszi az orvosi rendelvényre előírt gyógyászati kezeléseket is (orvosi gyógymasszázs, szénsavas kádfürdő, vízalatti vízsugár masszázs), teret adva ezzel a gyógyulni vágyó vendégeknek.

A wellness részleg nyújtotta szolgáltatások természetesen a nyári szezon alatt is igénybe vehetőek.

 

vár a Palatinus
AZ ÉV MINDEN NAPJÁN

 

„A fürdő, ahol a város megpihen” immáron egész évben magas színvonalon nyújt pihenési és szórakozási lehetőséget egy egyedülálló, hangulatos környezetben, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hagyja maga mögött a város zaját, kapcsolódjon ki, töltődjön fel!

Legyen vendégünk az év 365 napján!