Keresés

NEAK szolgáltatások

SzolgáltatásokÁrak
Gyógyvizes gyógymedence (általános)1 400 Ft
Gyógyvizes gyógymedence (közgyógy)900 Ft
Víz alatti vízsugármasszázs900 Ft
Szénsavas kádfürdő900 Ft
Orvosi gyógymasszázs1 500 Ft
Óra pótlás díja3 000 Ft

A kezelés igénybevételének feltétele a fürdőbe való belépésnek, így más gyógykezelés csak a gyógyvizes gyógymedence igénybevételével együtt lehetséges. A kúra megkezdéséhez kérjük készítse elő a beutalóját és a TAJ kártyáját!
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az OEP-szolgáltatások időkorlát nélkül vehetőek igénybe. Az intézkedés visszavonásig érvényes.
Tájékoztató szakorvosi beutalóval érkező vendégeink részére

Annak érdekében, hogy az egészségügyi szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen, utazási támogatás vehető igénybe az egészségbiztosítás keretében. Az utazási költségtérítés ún. utazási utalvány (az utazás költségének utólagos megtérítésével), illetve az ún. utazási költségtérítési utalvány, mint díjmentes utazásra jogosító utalvány felhasználásával vehető igénybe. Az utalványokat a beutaló orvosnál lehet igényelni. További információ az utazási költségtérítéssel kapcsolatban az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő oldalán érhető el.

Letét fizetése csak készpénzben lehetséges.

A fürdő területén található büfé(k)ben kizárólag feltöltőkártyával és bankkártyával lehet fizetni (készpénzzel történő fizetés nem lehetséges).