Keresés

Online jegyvásárlás

Gyakran ismételt kérdések

Miért zárta be fürdőit a BGYH?
A budapesti gyógyfürdők bezárására a 2020. november 11-én életbe lépő kormányrendelet miatt került sor, amely rendelkezik a közfürdők bezárásáról.

Az orvosi beutalóval igénybe vehető kezelések is szünetelnek?
A 2021. március 4-i kormánybejelentés alapján a Széchenyi, Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben nem vehetőek igénybe a gyógykezelések sem.

A fürdőbezárás idején nyitva vannak-e az ivókutak, ivócsarnokok?
A 2021. március 4-i kormánybejelentés alapján a Rudas és Lukács fürdők ivókútjai határozatlan ideig zárva tartanak.

Meddig vannak érvényben a fürdőbezárási rendelkezések? 
A kormányrendelet visszavonásáig biztosan zárva tartanak a fürdők.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megváltott bérletemmel? 
Vendégeink a megváltott 15 és 50 alkalmas bérleteiket az újranyitást követően folytatólagosan használhatják. A fürdőbérletek a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerülnek.
Az éves -, fél- és negyedbérletek érvényessége a tavaszi bezárás miatt már 2021. április 30-ig meghosszabbításra került. A jelenlegi bezárás időtartama egyelőre még ismeretlen, a bérletek érvényessége az újra nyitás időpontjának függvényében kerül majd meghosszabbításra. A 2021. évi bérletek konstrukcióiról, illetve azok áráról Társaságunk várhatóan az újra nyitást követően tud majd felelősen dönteni. Türelmüket addig is köszönjük. Tekintettel arra, hogy a bérletek várhatóan félévig felhasználhatóak lesznek, bízunk benne, hogy ez törzsvendégeink számára is megnyugtató megoldás.

A fürdőbezárás miatt mi lesz a megkezdett gyógykezelésemmel? 
Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik.

Előre befizetett OEP-es fürdőzés, kezelés árát visszakaphatom?
Természetesen minden vendégünk visszakaphatja az előre befizetett kezelés árát.

Hol kaphatom vissza az előre befizetett kezelésem árát?
2020. november 16-tól hétfő és szerdai napokon 8:00 – 16:00 óra között a BGYH központi pénztárában lehet felvenni a befizetett és elmaradó kezelés árát. Cím: Budapest, III. kerület, Szőlő utca 38. (Az Ügyfélszolgálat 2021. március 8-tól határozatlan ideig zárva tart.) Természetesen lehetőséget biztosítunk a kezelések árának visszafizetésére átutalással is. Kérjük, hogy a info@budapestspas.hu email címre küldje el erre vonatkozó kérését. (Ha nem rendelkezik internettel, kérjük, hogy hívja Ügyfélszolgálatunkat.) Kérjük, a visszautalás igénylésekor feltétlenül tüntesse fel a következőket: nevét, pontos címét, melyik fürdőben vette igénybe a kezelést, TAJ számát, a kúra sorszámát, bankszámlaszámát, ahová a visszautalást kéri.

Van-e határideje, ameddig jelentkeznem kell a befizetett kezelés árának visszafizetése miatt?
A visszafizetés visszaigénylésének nincs határideje.

Visszaválthatom-e az online vásárolt jegyemet? 
Az előre megváltott jegyét minden vendégünk későbbi időpontban is felhasználhatja, de ha nem tervezi azt, akkor természetesen visszaváltjuk.

Mi lesz az előre váltott belépőmmel és az ajándékutalványokkal?
Ezek érvényessége - a korábbi gyakorlathoz hasonlóan - a zárva tartási idő intervallumával automatikusan meghosszabbításra kerül.